Stinne s profil

Anmeldelser (6)

Jydsk Emblem Fabrik A/S

SUPER!

Var tilfældigt forbi hjemmesiden og fik med det samme en dialogboks op med besked om, at der sad en medarbejder klar til at svare. Skrev mit spørgsmål og fik lynhurtigt svar + anbefalet et produkt jeg muligvis kunne bruge.

DET ER GOD SERVICE!
Jeg fik i hvert fald langt mere end jeg forventede.
Thumbs up!

Proshop

Altid perfekt!

Jeg har handlet en enkelt gang hos ProShop, men mange gange tidligere hos SHG. Der har aldrig været det mindste problem eller i det hele taget grund til at klage. Super god og hurtig levering, super service - kan kun anbefale Proshop!

Alun.dk

Fantastisk god service!

Jeg købte et par FiveFingers via internettet og det viste sig at jeg ikke kunne bruge dem pga. jeg har nogle meget skæve tæer. Jeg sendte skoene tilbage og fik hurtigt mine penge retur. Ingen problemer af nogen art og super hurtig og god betjening. Sideløbende med dette bestilte jeg et par i en anden model, som jeg skulle bruge til jul. Det viste sig desværre at varen var udsolgt i min størrelse, men jeg blev ringet op og tilbudt en dyrere vare til den samme pris - og den blev sendt afsted med det samme og modtaget dagen efter. Rigtig god service!! Over min forventning. Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos alun.dk

LØBESHOP.DK

Meget bedre end mine forventninger...

Jeg var ude for en lidt uheldig oplevelse med anden webshop og her gik loebeshop.dk ind og gav mig en ovenud god service, som langt overstiger mine forventninger.

Jeg er overvældet og ovenud tilfreds og kan kun anbefale andre kunder at benytte loebeshop.dk. Det er virkelig service så fuglene synger!
Tak.

MADLOG

Det KAN ikke være bedre!

Jeg har været med på madlog i 8 måneder og er ovenud begejstret!
Systemet er nemt at bruge og man lærer en masse omkring sammensætning af kost (hvad mætter mest på færrest kalorier f.eks.).

Der findes et hav af grupper med andre medlemmer - f.eks. løbegruppe, tab 10 kg inden jul osv. Alt sammen med til, at motivationen holdes i top. Og støtten er lige ved tasterne.

Systemet udvikles hele tiden og teamet bag Madlog, er yderst hjælpsomme og venlige - og vender altid hurtigt tilbage.

Jeg kan kun anbefale andre at bruge madlog til at holde styr på kalorierne - hvad enten man skal tabe sig eller tage på i vægt.

Annette Svejgaard Larsen fandt anmeldelsen nyttig

Billigvoks.dk

Altid på pletten!

Jeg har handlet flere gange hos Biligvoks og de har hver gang været billige, hurtig og præcis levering - og så er det så fedt med en lille overraskelse i pakken! Jo, de forstår at give en god service - og lidt til ;-)

Stinne s profil

profilbillede af Stinne
Stinne
Anmelder
Kvinde, 1969
Danmark

Profiltekst