Nikokjs profil

Anmeldelser (62)

punkt1

Godt tilfreds

Jeg er godt tilfreds med den service, pris og produkt som jeg har købt hos Punkt1. Hermed kan jeg kun give 5 stjerner og anbefale stedet til andre.

Viaplay

God tilfreds, men forbedringer kan ske

Jeg er godt tilfreds med Viaplay samt anvender det hyppigt. Der er et godt udvalg af serier, film, sport mv., som ligeledes kører på Viasats kanaler.

Men mener godt at de kan forbedre streamingen, da det er for ofte at streamingen går stå til trods for at jeg har en meget hurtig forbindelse. Det sker oftest ved live streaming.

Men ud fra udviklingen indenfor dette markedsområde, så er jeg sikker på at Viasat har det som et fokus område samt at deres produkt konstant forbedres.

Jakob Frederiksen fandt anmeldelsen nyttig

27. november 2013

Besvarelse fra Viaplay

Hej Nikokj,

Mange tak for din anmeldelse.

Det er selvfølgelig ikke meningen at streamingen skal buffe eller gå i stå.

Hvis du anvender tjenesten på en PC/MAC og anvender trådløst internet, vil jeg anbefale du trykker på "HD" knappen i bunden af afspilleren. Her sætter du den til højeste kvalitet, i stedet for den som standard står til automatisk.

Det kan godt afhjælpe problemet, i tilfælde hvor der anvendes trådløst internet.
Hvis ikke det virker, er du velkommen til at skrive til mig via support@viaplay.dk

Så vil jeg undersøge om det er andet vi kan gøre.

Med venlig hilsen
Simon
Viaplay

DONG Energy

Håbløs kundeservice

Har haft en meget dårlig oplevelse med Dong og deres kundeservice. Det er utroligt at de overhovedet kan kalde det kundeservice, da der er ingen service omkring det.

Har været i korrespondance med deres kundeservice og de har principielt snydt mig for nogle penge, da deres tilbagebetaling ikke matcher min indbetaling. Hvis der havde været tale om det lidt større beløb, som havde jeg sagsøgt Dong, da jeg juridisk set har ret.

Deres kundeservice svarede fint til at starte med (dog i en meget negativ tone), men i takt med at jeg gav dem bedre argumenter og forsøgte at bevise overfor dem at jeg har ret, så har de valgt ikke at svare på mine henvendelse.

Det er simpelthen ikke i orden! Vil anbefale alle at holde sig så langt væk fra Dong som overhovedet muligt! Utroligt at de ikke forstår betydningen af god kundeservice samt villighed til at lytte og prøve på at forstå ens kunde. Håbløst!

30. december 2013

Besvarelse fra DONG Energy - Kundecenter

Hej Nikokj

Jeg beklager, at vi endnu ikke har besvaret din henvendelse til Kundeservice.

Du er meget velkommen til kontakte os på telefon 72 10 20 30 og spørge efter mig, eller du kan sende en e-mail til kundecenter@dongenergy.dk att. Monika og Louise i Taskforce. Så undersøger jeg hvad årsagen til, at din henvendelse ikke er besvaret er, og hvad vi kan gøre for at finde en løsning. Samtidig vil jeg også meget gerne hjælpe med en uddybende forklaring på betalingerne.

Med venlig hilsen

Monika

LampeGuru.dk

God pris, hurtig og sikker levering

Alt er perfekt - Helt klart 5 stjerner herfra!

Europcar

Fungerer perfekt

Jeg har haft lejet en varebil hos Europcar, hvilket var en succes. Inden udlevering af varebilen blev alt gennemgået på en professionel måde og ved indlevering blev den indgået aftale overholdt.

Kan klart anbefale andre at benytte europcar.

Hofor

God service

Jeg er godt tilfreds med servicen hos hofor og det har fungerede ubeklageligt Det eneste negative er at deres gebyr for at have en gasmåler er for høj.

Amazon

Succes oplevelse

Har handlet nogle gange hos Amazon og det har indtil videre været en succes hver gang. Kan klart anbefale det.

TDC A/S

Dårlig service

Ringede ind til deres kundecenter en fredag og ventede i kø i ca. 25 minutter for derefter at blive omstillet mellem flere medarbejdere samt aldrig fik løst mit problem. Endte med at en medarbejder lovede at de vil ringe igen om mandagen, hvilket aldrig skete. Sådan en service er simpelthen for uacceptabel!

Elsebeth, Janek Lysgreen, Christina Jensenog Erik Pedersen fandt anmeldelsen nyttig

Magasin.dk

Hurtig levering og kvalitet

Har haft en god oplevelse med magasins webshop. Leveringen sker hurtigt, de har et godt udvalg til priser som matcher kvaliteten.

Just-Eat.dk Aps

Fantastisk koncept

Dejligt koncept, som gør at jeg slipper for at vente på maden.

Academicbooks

Ingen problemer

Har bestilt mange bøger hos Academicbooks og aldrig haft store problemer med det. Har oplevet enkelte gange, hvor de ikke har haft bogen på lager og måtte vente ol, hvilket er den eneste grund til at de ikke får 5 stjerner.

Ellers har jeg været fuldt tilfreds.

Tipico

Høje odds, gode kampagner og et godt udbud

Denne side er på fuld højde med de større bettingselskaber. Men de kører bare nogle bedre kampagner, som gør at man får fine bonusser mv. Kan klart anbefales.

home a/s

Simpelthen for sløvt!

Jeg er godt træt af Home. I forbindelse med mit boligkøb har jeg været i kontakt med tre forskellige afdelinger.

Den første afdeling var den, hvor ejendomsmægleren kom fra. Ejendomsmægleren kom til tiden, men vidste intet om lejligheden og senere hen fandt jeg en vigtig fejl i deres salgsopstilling, da de ikke havde nævnt et fælleslån, som der var i ejerforeningen, som skulle afbetales.

Herefter kommer jeg med et bud på lejligheden, hvilket køber synes var for lavt og derefter fandt vi en passende pris. Ejendomsmægleren havde travlt med at presse på at jeg fik lavet en konkret aftale med min bank. (Hun kunne ikke vente de 3 dage, som der var til mit møde med banken.)

Når jeg så endelige havde haft et møde med banken og det var tid til at underskrive en købsaftale, så var det ejendomsmægleren som var sløv og ikke havde fået fat i alle de oplysninger som der skulle bruges omkring ejendommen. Dermed måtte jeg i sidste ende vente på disse oplysninger.

Når købsaftalen var underskrevet, så fik der en uges tid, så skulle ejendomsmægleren på ferie og sagen blev sendt videre til en anden afdeling. (langt væk fra den pågældende by)

Da min advokat og bankrådgiver havde styr på det hele og det var tid til at overtage ejendommen, så var de sløve endnu en gang. Ejendomsmægleren mente ikke at der var en godkendelse fra først min advokat og derefter min bank. Efter at havde rykket på ejendomsmægleren tre gange i løbet af dagen, så fandt hun endelig ud af at godkendelsen lå i deres mailbox. Det tog dem dog hele dagen at finde ud af dette.

Alt deres sløveri endte med at koste mig flere dagens ventetid, som ellers skullet havde været brugt på at male og sætte lejligheden i stand inde jeg skulle begynde på arbejde. Desuden måtte jeg rykke efter at få nøglen hos en 3. afdeling.

Mit bedste råd er:
- HOLD JER VÆK! Deres kundeservice er forfærdelig og de forsøger kun at give skylden videre på alle andre. Først administrationen af bygningen, så sælges bank, herefter min advokat og derefter min bankrådgiver.

Kollegierneskontor

Fin, men...

Selve ideen bag kollegierneskontor er fin, men jeg er ikke tilfreds med måden, hvorpå de prioriterer deres venteliste. Jeg skrev mig op for et godt stykke tid siden, men deres prioriteret gør at andre kommer foran mig på ventelisten. Det er selvfølgelig trist når man selv har behov for en bolig i KBH, da jeg bor et godt stykke væk.

avXperten.dk

Super!

Jeg er godt tilfreds med avxperten.dk.

Deres webside fungerer godt og det er muligt at finde nyttige informationer om produkterne. Deres priser er gode og de varen er hurtig fremme.

Indtil videre har alt været perfekt for mig!

www.boligportal.dk

Godt, men....

Indtil videre er jeg glad for boligportalen, men jeg synes at deres sortiment er for dårligt. Hvis du ønsker at købe boligpakken, så er du nød til at købe for 2 mdr. Tror ellers at der er en del penge at hente ved at tilbyde medlemsskab i 1 måned, hvis man sætter prisen lidt højere end ½-delen af 2 mdr. prisen.

Jeg vil desuden tilføje at folk er lidt hårde med deres bedømmelser herinde. Det vrimler ikke med ledige boliger i storbyerne og ved fra en bekendt at man får rigtig mange henvendelser på ens bolig i løbet af et par dage. Så der er et kæmpe udbud, hvilket ikke er boligportal.dks skyld. Det er bare sådan markedet er for tiden.

14. juni 2011

Besvarelse fra BoligPortal.dk

Kære Nikokj

Tak for en god og reflekteret anmeldelse. Og tak for tippet om fleksibilitet i køb af adgang. Jeg tager dit input med videre. Perioden på 2 måneder er oprindeligt sat ud fra at skabe mulighed for en fordybet søgning samt svar retur fra udlejerne. Det er meget forskelligt om de boligsøgende er interesserede i en konkret bolig - eller om de generelt søger efter ny bolig og derfor "vinduesshopper" over længere tid, inden de beslutter sig for en bestemt bolig.

Med venlig hilsen,
Malou Lassen, BoligPortal.dk

Start ApS

Hold jer væk!

Ledige-Lejligheder.dk har fyldt med personer, som forsøger at snyde dig.

Jeg har oprettet to annoncer på deres webside, hvor jeg søgte en lejlighed i København.

Indtil videre har jeg fået respons fra 5 personer, hvor kun den ene var til at stole på.

De andre finder billeder fra boliger som er til salg og finder en tilfældig adresse i København. Jeg tjekker altid alle informationerne igennem for at være sikker på at jeg ikke bliver snydt.

Den ene af dem havde skrevet en adresse med et hus på Frederiksberg og der var en række af flotte billeder med i mailen. Prisen var lidt under normal lejepris og derfor besluttede jeg mig for at tjekke op på oplysningerne via bl.a. krak. Der stod at to kvinder boede i den bolig, som han forsøgte at leje til mig og dem kontaktede jeg selvfølgelig. Det viste sig så at han var en svindler.

Et andet eksempel er en mail som jeg modtog igår. Med en lejlighed på over 100 m2 i KBH. Personen skrev på dansk, men det var ikke særlig godt dansk. Han havde sat billeder ind af en bolig, som var sat til salg af et dansk ejendomsselskab. Prisen var ca. 1/2 af normale lejepriser i Danmark og derfor vidste jeg fra start at det var en svindler som benyttede google translate, da han var fra England og gav mig et engelsk telefon nummer.

Mit bedste råd er:
HOLD JER VÆK! Så hellere betal penge for at blive medlem på sider som Boligportalen, DBA og lignende.

Hvis i tror at i er kommet ud for en svindler, så tjek alle oplysningerne igennem på nettet ligesom mig.

Råd til ledige-lejligheder.dk
Prøv at få en form for CPR registering ind på siden! Det nuværende koncept holder ikke.

Piratgruppen

Hold jer væk - Betal for rettighederne!

Folk skal holde sig væk fra Piratgruppen og piratkopiering! Udviklerne af diverse software programmer, spil, musik osv. skal også tjene penge. Det kan godt være at du synes at tingene er dyrere, når du skal købe dem! Men du snyder en række af mennesker ved ulovlig kopiering. Heriblandt kunsternes, udviklerne, ideskaberen og vores egen stat.
Piratkopiering skal simpelthen stoppe!

Børsen

Helt i top!

Børsen er et godt sted, hvor man finder et hav af nyttige nyheder. I modsætning til mange andre medier, så sørger de for god journalistik og reseach.

Børsen kan simpelthen kun få 5 stjerner.

UG

UG er godt

UG er et godt sted at finde informationer om diverse uddannelser. Man kan helt sikkert finde mange informationer derinde og den er brugbar for mange studerende.

Men der er enkelte steder, hvor der mangler nyttige informationer, som man bliver nød til at finde ved søgning gennem andre sider.

Men alligevel bliver det til 4 stjerner.

Fronter

Fint

Fronter er velfungerende og gør det muligt for unge studerende at være opdateret omkring deres uddannelsessted, lektier mm. over nettet.
Det fungerer upåklageligt og det er noget som kan anbefales til alle!

Knord

Fantastisk sted

Knord er et fantastisk sted, hvor der gøres meget ud af at forbedre skolerne således at de lever bedst op til elevernes ønsker. Lærerne er veluddannet og miljøet er godt.

Trustpilot

4 stjerner

Selve idéen bag Trustpilot er glimrende. Men der er visse personer som ødelægger konceptet. Der er personer som anmelder websider pga. af andre brugerskommentarer og hvad de har hørt om tingene. Hvilket simpelthen ikke er godt nok. Desuden findes der firmaer, som laver falske anmeldelser herinde.

Dette problem bør kunne løses, hvis man bruger flere ressourcer på at moderere herinde.

Men der er også mange der har forstået konceptet og anmelder de virksomheder, som man er glade/utilfredse med. Således at os andre kan undgå at lave den samme fejl som dem. Hvilket er årsagen til at tristpilot.dk får 4 stjerner.

25. april 2011

Besvarelse fra trustpilot.dk

Hej Nikolaj

Tak for din anmeldelse

Vi arbejder hele tiden på at skabe løsninger, der gør at vi er afhængig af færre sletninger af anmeldelser, men at bygge Trustpilot op så man slet ikke kan
1) anmelde uden at have handlet
2) anmelde hvis man er ejer af virksomheden

Dette er dog en langvarig process, men uden tvivl det vi arbejder hen imod.

Med Venlig Hilsen
Trustpilot Support
Line

Boliga

Overblik

Boliga er det perfekte sted at søge, hvis man kigger efter en bolig. Man får et godt overblik over markedet og det er muligt at hente nyttige informationer derinde.

Siden kan simpelthen ikke få andet end 5 stjerner.

Lars V fandt anmeldelsen nyttig

Manutd

Super

Deres webside er super. Der kommer tilpas med nyheder, interviews osv. derinde og de har en god webshop. Alt fungerer fint og dermed skal de have 5 stjerner.

Wikipedia

Fornuftigt

Wikipedia er et godt sted at finde informationer omkring diverse ting. Man kan næsten finde informationer om alt, hvis man sørger på deres engelske del.

Den eneste årsag til at de kun får 4 stjerner er at deres kilder ikke altid er troværdige, hvilket der er mange personer som ikke er opmærksom på. - Husk altid at være kildekritisk.

NFL

Godt

NFL.com er den bedste side til at følge med i amerikansk football. Der er masser af nyheder og der kommer altid highlights fra NFL kampene, som man gratis kan se derinde. Desuden laver de et hav af programmer, hvor de har besøg af forskellige spillere.

De har alt hvad man har brug for derinde. Fantasy Manager, statistikker osv.

Wesellcd

Perfekt

Wesellcd.com er et fantastisk sted at handle. Leveringen er hurtig og priserne helt i bund.

Jeg har selv købt CDer mm. derinde til priser som er under dem vi ser i de danske forretninger og varen kom efter blot 3 dage.

Financialmarket

God Hjemmeside

Dette er en god hjemmeside til at holde sig opdateret omkring finansmarkedet.

Siden kommer med de seneste nyheder fra troværdige kilder som Reuters, BBC osv.

5 stjerner herfra!

Mybanker.dk

Godt

Mybanker er en god webside, hvor det er muligt at sammenligne forskellige tilbud fra banker. Den er yderst brugbar og personerne bag hjemmeside er veluddannet samt formår at rådgive på en god måde.

Synes helt klart at de skal have et skulder klap for dette.

-Rasmus Dons, Annetteog Marc fandt anmeldelsen nyttig

Youtube

Dejligt

Youtube er simpelthen fantastisk. Der ligger mange sjove videoer derinde. Desuden er det muligt at finde højdepunkter fra sportsbegivenheder, tv-shows mm.

Deres nye indspilningsliste gør det desuden muligt at lave en playliste uden konstant at kigge forbi deres webside.

Kolstrups Koereskole

Fantastisk Køreskole

Kolstrups køreskole er en køreskole, som tilbyder de bedste vilkår for deres elever. Der er styr på alt ting og kørelærerne er blandt de bedste i landet. Kolstrup som er personen bag køreskolen går meget op i at eleverne består både teori og køreprøven. Derfor er han kun interesseret i at have kørelærere ansat, som har en høj nok beståelsesprocent hos deres elevere eller bliver de fyret. Hvis der er noget, som der er det mindste tvivl om, så sørger han for at bringe tingene i orden med det samme.

Kolstrups køreskole er en anelse dyrere end de andre køreskoler i nærheden, men de penge er godt givet ud og en meget høj procentandel af eleverne består første gang hos dem. Dermed kan jeg kun opfordre folk til at betale en smule ekstra og dermed være sikker på at man har alt det teoretiske og praktiske i orden inden sine prøver.

Webs

Godt

Webs.com tilbyder gratis hjemmesider, hvilket kan være yderst brugbart, hvis du ønsker at opbygge din egen hjemmeside eller lære HTML, PHP osv. uden at skulle betale for domæne hos en anden udbyder.

Det er muligt at lave forskellige designs og det er nemt at benytte. Det eneste minus er dog at mange af færdiglavet designs indeholder en reklame. Dog kan du selv lave dit eget design.

Hotmail

Okay

Jeg synes at Hotmail fungere fint og lige efter planen. Dog modtager jeg alt for meget spam fra andre hotmail brugere. Deres spam system er ikke godt nok.

Telenor

Utilfreds

Vi har været meget utilfredse med telenor. Vi bestilte en trådløs router, således at vi kunne bruge nettet på alle computerne i huset. Det endte med at vi fik tilsendt en router, hvor der kun kunne gøre en computer over. Desuden havde de afmeldt vores TDC abonnement og dermed havde vi intet net en kort periode og måtte ty til andre metoder..

De tilbød os så at sende den rigtige router og et mobilt bredbånd, som vi kunne bruge i mellemtiden. Det endte så med at de mobile bredbånd kom efter 1½ uge og vi havde modtaget routen lang tid forinde. Det mobile bredbånd havde desuden en relativ lav forbrugsgrænse og dermed kunne det nemt komme til at koste mange penge, hvis vi ville bruge det fuldt ud.. Dermed kunne vi ligeså godt sende de tilbage i starten.

Desuden fik vi besked på at de kunne tilbyde os WIMP i stedet for TDCPlay.. De glemte dog lige at informere os om, at de ville koste ekstra penge.

Nu fungerer de hele endeligt, men net hastigheden er ofte langsommere end tidligere til trods for at vi skulle have den samme hastighed.

Samlet set er jeg meget utilfred med telenor og jeg kan ikke anbefale andre at handle her.

Firstdown

Fantastisk

Firstdown er en fantastisk webside og de skal blot have 5 stjerner. De formår at bringe artikler af en høj kvalitet og har forskellige spil (picks, tips mm.) som gør det interessant for brugerne. De tilbyder desuden gode analyser af de fleste kampe og interessante blogs.

Det eneste "men" er at de godt kunne skrive lidt flere artikler, idet man ofte kan finde noget interessant på de amerikanske footballsites, som ikke nævnes hos firstdown. Men med den stigende interesse for NFL, så skal de nok komme i løbet af et par år.

Bold

Godt

Bold.dk er Danmarks største fodboldsite. De formår at bringe nyhderne rimelig hurtigt og der er ofte mange interessante artikler.

Det største problem er dog at skribenterne gang på gang formår at lave skriftlige fejl i materialet. Hvilket er rimelig sørgeligt, idet mange af fejlere normalt er dem som vil fremkomme i en stavekontrol.

Derudover vil det være fedt, hvis man laver en aldersbegrænsning på brugerne. Årsagen til dette er at man ser mange unge (folkeskoleelever) som kommenterer artiklerne med kommentarer, som ikke hører til på en side som bold.dk. Dette er primært dybt useriøse kommentarer uden nogen form for argumentation.

Feltet

Helt i top

Feltet er en perfekt webside for cykling interesserede. De driver deres egen auktioner/salg af udstyr, tøj mm.

Derudover formår de at præsentere stof på et højt niveau. Skribenterne gør et godt stykke arbejde og desuden formår de at have statistikker på hjemmesiden, som kræver en hel del arbejde.

Det eneste som kan trække lidt ned er deres vurderinger af udstyr, som IMO ikke er særlig brugbart, idet de ikke fremtræder 100% objektive..

Ekstra Bladet

Middel

Ekstrabladet fåer en middel bedømmelse af mig. Årsagen til dette er at de er rimelig hurtige til at bringe deres nyheder og de formår ofte at fange læserens interesse.

Problemet er dog at Ekstrabladet en del gange har gået lidt over grænsen for god presse etik og deres kilder er langt fra altid troværdige.

Bjørn Roa Bæhr-Larsen fandt anmeldelsen nyttig

Wikipedia

Godt men..

Wikipedia er en god hjemmeside, hvor det er muligt at oplysninger omkring mange forskellige ting. Dog kan jeg ikke give siden 5*, idet at ikke alle oplysninger på Wikipedia er objektive eller baseret på troværdige kilder.

Nikokjs profil

profilbillede af Nikokj
Nikokj
Anmelder
Mand, 1992
Danmark

Profiltekst