Mathias Lundquists profil

Anmeldelser (12)

Bilka

Hurtigt nemt og sikkert

Fødselsdagsgaven blev leveret til swipbox i min lokale netto. Alt gik nemt og lækkert.

Gamekeysnow

flawless

got my game 50% off and within 10secs

TDC A/S

Lang tid siden jeg har fået så god service!

Min kæreste og jeg manglede internet til vores nye hus. Huset er en rigtig øjebæ/håndværkertilbud og internetstik er der derfor ikke overflod af. Vi kontaktede kundeservice som kunne fortælle os, at der var behov for at få en teknikker ud, men hvis vi ville have gratis tv i en måned, kunne vi få ham med gratis! Godt arbejde kundeservice!

Da teknikeren kom, vurderede han at de stik som der var ikke sad hensigtmæssigt, så dem tilbød han at flytte. Herefter monterede han modemmet pænt på vægen, og trak de gratis 10m ledning til fjernsynet rundt i kanterne! Magen til verdensklasse kundeservice skal man lede længe efter, men magien stopper ikke her! Teknikkeren kunne se, at jeg var ved at konstruere et "nørde-hjørne" hvor computerspilleriet kunne få frit spil, og her ytrede han "Skal der games skal der gøres over kabel, jeg hopper lige ud i bilen og henter 15m netkabel til jer" stikket var jo blevet flyttet, så mit kabel var ikke langt nok :-)

Palle Frank Gaspar Refsgaard fandt anmeldelsen nyttig

21. marts 2014

Besvarelse fra TDC A/S

Hej Mathias,

Det må jeg nok sige, der er ikke blevet sparret på servicen her. Godt arbejde af både vores Kundeservice samt installationstekniker :)

Vi takker meget for at du vil dele din oplevelse, den varmer meget i vores store servicehjerte!

Hilsen Martin T.

Easy Bike

Hurtigt nemt effektivt og billigt

Min kæreste og jeg har nu anvendt Easy-Bike 2 gange. Hver eneste gang er han kommet hurtigt, har fikset problemet på stedet, og efterladt en regning som bestemt er til at overkomme.

f.eks. dags dato 3/2: Min kæreste ringede kl 08:00 og kl 10:20 var han færdig.

Vi anbefaler ham til alle!
Mathias og Mette

Ravnsbjergpizzaria

Altid varm, altid til tiden og altid lækkert

Nu har jeg 5 gange bestilt og samtlige gange er maden landet på klokkeslettet! Altid varm så man ikke kan spise den med det samme, og leveringen er altid med et smil! 5 stjerner til mit faste pizzaria!

Swipbox

Super service.

Er vild med konceptet at man bare kan sætte kryds i levering til swipbox, også får man en sms med en kode man skal taste ind. Det bliver ikke ret meget nemmere. Jeg havde kort et problem med min kode, men efter 2 min hjalp kundeservice mig, og fik åbnet boksen imens jeg stod der :-)

iExpert.dk ApS

Hurtigt, billig, KLART at anbefale

Jeg kom der ind med troen om at microfonen var gået i stykker i min telefon, hvilket ville koste 400kr, men pga. grundig gennemgang, viste det sig blot at være filtrene omkring miccrofonerne som var færdige. De tilbød at rense dem gratis, men anbefalede at jeg fik dem skiftet. Sammenlagt blev prisen 150kr, og det tog 20 min, til trods for at der var mange andre kunder i butikken!

Klart at anbefale!

SpeedGaming.pro

Server nede - Dårlig service, manglende support

Vores server gik hele tiden ned, da det var værst var den nede i 1 døgn. Til trods for at vi kontaktede deres kundeservice fik vi aldrig svar, ikke engang da vi ville ophøre samarbejdet og få vores penge tilbage da produktet var defekt.

Vi lagde også mærke til at andre servere havde mulighed for at uploade og bruge tsviewer men vi måtte ikke gøre dette grundet rettigheder. Vi kontaktede derfor kundeservice og fik at vide at de ville undersøge det med deres tekniske afdeling. Vi har ikke hørt fra dem endnu. Alt i alt! ikke særligt godt!

Thor Friis fandt anmeldelsen nyttig

DPD

Sendte over 108 værdipakker og alle kom frem inden for 2 dage

Jeg sendte forleden over 108 værdipakker med DPD fra Dansk supermarked. Samtlige pakker nåede frem inden for 2 dage, alle havde opdateret trackid, og havde vi spørgsmål ringede vi blot til deres kundeservice og fik svar inden for minutter. Deres udbringning er helt i top!

Harro

Ingen levering, ingen feedback, generel dårlig service

Havde bestilt en motorcykelhjelm og et visir, som skulle have været leveret inden for 4 dage. Der er nu gået over 3 uger, og det eneste svar jeg har fået fra dem er at den vil blive sendt inden for et par dage! Denne besked fik jeg for 2 uger siden, og jeg har ikke modtaget noget svar siden. Jeg er super skuffet over den dårlige service.

Stofa

Dårlige ping tider Rettelse: Gode ping tider

Stofa har dårlige terminaler i Århus området, hvilket resultere i pingtider mellem min computer og google på alt mellem 45ms til 800ms+. Normal ping er 22ms. Snakkede med stofa og de lovede at det ville blive ændret inden fredag. Skulle dette være korrekt vender jeg tilbage.

Rettelse: Stofa sendt en teknikker ud og fik rettet fejlen, opjusteret vores upload, og vi fik 3 måneder refunderet. Desværre tog dette meget lang tid, jeg har derfor kun tilføjet to ekstra stjerner.
Rettelse 1: Det hele har fungeret upåklageligt siden at deres kundeservice/teknikeren fik rettet problemet. Jeg har derfor opjusteret med 2 ekstra stjerner. Tak for god behandling.

Mathias Lundquists profil

profilbillede af Mathias Lundquist
Mathias Lundquist
Anmelder
Mand, 1987
Aarhus, Danmark

Profiltekst